Koronavirus/ Ekspertët Japin Kohën Se Kur Mund Të Marrë Fund Pandemia

Të gjithë këto kohë kanë ngritur pyetjen, kur do të përfundoj koronavirus? Në lidhje me këtë sëmundje që po alarmon botën, së fundmi dhe vendin tonë, kanë dhënë pak dritë ekspertët. Ata shprehen njëzëri se COVID-19 mund të qarkullojë edhe për disa muaj. Virusi duket se ka zhvendosur shtrirjen e saj dhe është drejtuar drejt Euorpës, e cila po njeh një numër të frikshëm të infektuarish dhe viktimash, me Italinë të cilësuar si vatra më e madhe në këtë kontinent. Një ekspert mjekësor kinez tha se COVID-19, mund të gjej terren edhe për muajt e ardhshëm. Duke folur në një konferencë shtypi nga qyteti i Guangzhou, Kinë, Zhong Nanshan, ish-presidenti i Shoqatës Mjekësore Kineze, që zbuloi dhe shpërthimin e SARS,SHTYPE NE REK ,LAME SHIKO TE PLOTE LAJMINN E PLOTE..

Leave a Reply