Kjo Video Mori 2 Milionë Shikime. Veprimi I Prindit Ka Habitur Të Gjithë!

Shpesh prindërit përpiqen të blejnë shpejt dhe me efikasitet.Nënat dhe baballarët i njohin mirë fëmijët e tyre dhe kjo përfshin të dish se cilat truke do ta sjellin fëmijën në një gjendje më të mirë, por nganjëherë ata duhet të përdorin zgjidhje të reja dhe të pazakonta. Sidomos kur durimi i të rriturve është gjithashtu në limitin e saj.Babai në këtë klip (më poshtë) shkoi në pazar me vajzën e tij. Vajza, duke u ndjerë e lodhur pas një dite të gjatë, po lëshonte një zemërim të tundur, duke vepruar me dembelizëm dhe duke u përpjekur për të shprehur sa ishte e lodhur.

Leave a Reply