Kjo vajzë pa fije TURPl bën GJESTlN e uIët në taksi (Video)

Në një video të publikuar në internet shihen disa vajza të cilat mash;trojnë një taksistit në qendër të New York-ut.
Femra e ulur në mes, me jelekë të zinj, bën diçka të pab;esueshme Pas një momenti hezitimi, ajo merr parat e vendosura në mes dhe del nga makina me miqtë e saj ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on.

Leave a Reply