Kjo Vajzë Cdo Ditë E Puthte Këtë Të Pastrehë, Por Cfarë Bëri Plaku Për Të, Do Mbeteni Pa Fjalë

Shumë njerëz kanë një tendencë të pashpjegueshme për t’i gjykuar njerëzit shumë shpejtë, pa asnjë justifikim dhe kjo e bën botën të jetë e vrazhdë. Vetëm të mendoni si reagojmë shumë nga ne kur shohim ndonjë të pastrehë në rrugë, i pa larë, i pa rruar?Shumica e njerëzve mundohen t’i shmangen kontaktit me ta ose shpesh kur një lypës kërkon lëmoshë njerëzit krejtësisht bëhen sikur nuk dëgjojnë por ndoshta këto nuk janë veprimet e duhura Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive

Leave a Reply