Kjo Trimëreshë Erdhi Nga Tirana Për Të Luf,Tuar Në Drenicë Si Ush,Tare E UÇK-Së, Por Ja Si Është Ajo Sot (FOTO)

eta e Valentina Halitit ngjan vërtetë si një film, pa e menduar se jeta do ta befasonte e do t’i sjellte të papritura.Në një rrëfin ekskluziv Valentina Haliti rrëfen jetën e saj.Një vajzë tiranase që nuk e kishte menduar asnjëherë luf,tën, por ja që luf,ta e sjelli atë në Drenica si luf,tetare dhe si nuse në Skenderaj.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo..

Leave a Reply