Kjo shtëpi me 4 dhoma është në shitje, çmimi i saj është sa një Iphone 11

Shtëpia me terasë me katër dhoma mund të bëhet e juaja për një çmim më të vogël se sa të një Iphone 11.

Kjo shtëpi ndodhet në fshatin New Brancepeth në Durham të Anglisë dhe do të filloj me ofertën prej 500 funtave, shkruan The Sun- transmeton Indeksonline.Sidoqoftë prona në fjalë ka nevojë për riparim dhe blerësi duhet të kujdeset që të kryej renovime të mëdha ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni ekeni dhe kontaktin aty:

Leave a Reply