KJO NUK PRITEJ – Iliri Mirena Paguhet Nga Rusia Per T’i Dalë Kundër Albin Kurtit ?! (FOTO)

KJO NUK PRITEJ – Iliri Mirena Paguhet Nga Rusia Per T’i Dalë Kundër Albin Kurtit ?! (FOTO)

Lajmet e rr.eme, të cilat ditëve të fundit janë shpeshtuar në rrjetet sociale, sidomos pasi Albin Kurti mori detyrën si Kryeministër i vendit.Kosova numëron mbi 300 portale të cilat nuk kontrollohen nga asnjë institucion për shpërndarje të lajmeve të rr.ejshme, ose pjesërisht të rrejshme. Shumica e gazetave online në Kosovë nuk e zbatojnë kodin e mediave, lajmet që paraqesin nuk janë të verifikueshme përsa i përket burimit prej nga vijnë, fakti dhe të dhënat janë zëvendësuar nga hamendësimet dhe opinionet personale të gazetarëve, lajmet që merren nga portalet e tjera, në shumicën e rasteve nuk e tregojnë burimin fillestar, dez info rmojnë opinionin publik dhe man.ipulo jnë opinionin publik./Ju ftojme qe ta hapni maretingun dhe shfaqet lajmi

Mediume të njohura në Kosovë edhe më parë për lajme të rr.eme kundër Albin Kurti janë të njohura qysh edhe në vitin 2020 që kanë ndimuar në rre. zimin e Qeverisë Kurti 1, raport ky që është publikuar nga Departamenti i Shtetit Amerikan, ku mediume të caktuara dhe të afërta me pushtetin e kaluar kanë marur para të majme nga Rusia për të ndikuar në rrëzimin e qeverisë Kurti 1.

Një raport tjetër që pritet të dal në ditët në vazhdim do jetë edhe më shqe tësu ese pasi që në të flitet që persona të caktuar janë duke u financuar nga fondacione të dyshimta që kanë lidhje me shtetin Rus dhe Serbë. Misioni i pronarëve dhe gazetarëve me ndikim është që sa më shumë të bëjnë lajme të rr eme dhe të ngrisin ten sion dhe ulje të popullaritetit të Albin Kurtit.

Një ndër ta që flitet janë Berat Buzhala, Adriatik Kelmendi si dhe Ilir Mirena. Ky i fundit sipas të njejtit burim financohet me nja 1 mijë euro në ditë vetëm për statuse në profilin e tij në facebook kundër Qeverisë Kurti dhe Presidentes, Vjosa Osmani, gjë që është duke e praktikuar çdo ditë me mbi 5 statuse, poashtu i njejti paguhet rreth 2 mijë euro për çdo paraqitje në debate politike për të bërë lajme të rre me ndaj Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit, para këta të ardhura nga Rusia nëpërmjet fondacioneve të dys himta në Kosovë.Dokumenti qe u Publikua:

Leave a Reply