Kjo nuk ishte dëgjuar më parë, lopëve në Rusi u veshin syze 3D, arsyeja do t’ju habisë

A keni parë ndonjëherë ndonjë lopë me size 3D?
Shumica do thoshin jo, por në Rusi kjo gjë ndodh dhe nuk i bën akujt përshtypje.
Arsyeja pse rusët e bëjnë këtë gjë është sepse në këtë mënyrë lopët e tyre do të kenë më pak stress dhe do të prodhojnë më shumë qumësht dhe me cilësi më të mirë.
Në syzet virtuale lopëve iu shfaqeshin një livadh I bukur I lulëzuar nën diellin e ndritshëm të verës. рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply