Kjo Ishte Kënga E Lepa Brenës Që I “Hallakatke“ Shqiptarët

Këngëtarja e famshme boshnjake, Lepa Brena (Fahreta Živojinović, e lindur më 20 tetor 1960) vitet e 90’ta kishte lënë gjurmë me këngët e saj tek e gjithë ish-Jugosllavia, kështu duke u dëgjuar shumë edhe nga kosovarët.Këngët e saj janë dëgjuar në fakt në të gjithë ish-Jugosllavinë. Ndër këngët më të njohura të asaj kohë të Lepa Brenës është “Jugoslovenka” (1989), Cik pogodi (1990), Luda za tobom (1996)…per me shum informata shtyp ne rek,lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull nuk do te zhgenje hen

Leave a Reply