Kjo Familje Humbi Gjithçka Për Shkak Të Kësaj Fotografie Në Facebook. Kujdes Mos Ta “Hani” Edhe Ju!

Secili prej nesh është përgjegjës për atë që bëjmë çdo ditë, kështu që duhet të mendojmë dy herë për të bërë gjithçka. Në veçanti, duhet të jemi të kujdesshëm kur të vendosim diçka nga jeta private në rrjetet sociale. Sot ne zakonisht ndajmë gjithçka që ndodh në jetën tonë pa marrë parasysh privatësinë.Ka kriminelë që kanë shumë kohë për të humbur për të vëzhguar atë që njerëzit publikojnë në internet dhe që vënë në jetë një seri mashtrimesh që synojnë të plaçkisin pasuritë tona më të çmuara dhe historia e sotme e konfirmon këtë.Ekziston një familje që ka humbur gjithçka vetëm për një fotografi të postuar në Facebook, shkruan ShkodraNews. Çifti, pas dy viteve të kursimeve dhe sakrificave, kishte arritur të blinte shtëpinë e tyre të parë me një kopsht të madh, ku vajza e tyre të mund të luante shty,pe rek,lame,n dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply