Kjo familje e njohur në Kosovë i gëzohen aktakuzës ndaj Hashimit e Kadris!

Kjo familje e njohur në Kosovë i gëzohen aktakuzës ndaj Hashimit e Kadris!

Ne familja e Haki Imerit duke perjetuar zhgenjime te njepasnjeshme nga institucionet e Unmikut te Euleksit dhe ato vendore qe deshtuan te sjellin urdherdhenesit dhe vra sesit para drejtesise per dy dekada, themelimi i Gjykates Speciale ishte e vetmja shprese te ciles i besuam dhe i besojme gjer ne fund.
Lajmi i djeshem nga zyra e Prokurorit Amerikan Jack Smith eshte nje lajm i mire dhe i drejte per Kosoven dhe vi ktimat e familjaret e tyre ja postimi tij.