Kjo është “vajza e Lecit” një super bukuroshe, do befasoheni!

Vesa Krajkova që në publik u paraqit nga disa mediume si vajza e humoristit tashmë të ndjerë Ibrahim Krajkova – Leci, në fotot e fundit do iu “çmend”. Është vërtet një vajzë me stil, ani pse nuk është vajza e Lecit, ajo e fitoi famën ndoshta pa e kërkuar fare, dhe krejt kjo duke i falënderuar ndonjë gazetari i cili nuk ka pas njohuri aq të mëdha për familjen e të ndjerit “Leci” shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni pamjet.

Leave a Reply