Kjo është studentja 22 vjeçe nga Deçani që menaxhon fermën me 30 viça e lopë dhe ka këtë kerkes… (VIDEO)

Ndryshe nga moshataret e saj, Egzona Lahaj, 22 vjeçe, në të njëjtën kohë studion dhe menaxhon një fermë relativisht të madhe me viça e lopë. 22-vjeçarja nga fshati Jasiq i Deçanit, madje thotë se kjo punë është e lehtë, dhe në të ardhmen pretendon në zgjerimin e fermës e cila sot numëron 22 viça dhe 4 lopë. Ajo përveçse merret me viçat, vozit edhe traktorin për nevojat e fermës.
Ndërsa puna, ka bërë që të ketë edhe veturën e saj personale, me të cilën shkon në fakultetin “Fehmi Agani” në Gjakovë. Fermën thotë se e kanë bërë përmes një granti të Ministrisë së Bujqësisë, por edhe me ndihmën e familjarëve që i kanë jashtë shtetit shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju:

Leave a Reply