Kjo eshte shqiptarja e cilau martua me Serbin thot shkijet jan shume te mire

Histori nga më të ç uditshmet, por që f atkeqësisht gjejnë goxha terren në shoqërinë shqiptare është rasti i një vajze të martuar, e cila përditë përballet me një realitet të hi dhur.Një vajzë ka shkruar për JOQ Albania se prej disa vitesh është e martuar, por burri i ka shkuar në emigrim, ndërsa ajo aktualisht ka sa krifikuar karrierën e saj, për t’i shërbyer babit, të cilin e ka të së murë ja dhe video e vajzes рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply