KJO ËSHTË POLICJA QË VR/AU FAMILJARËT E SAJ DHE VETEN

Ishte Valdete Bllaca Zyrtarja e Policisë së Kosovës, V.B., d/yshohet se ka vr/arë babanë, nënën dhe dy vëllezërit e saj të enjten në Gjilan.Pas v/rasjes së katër anëtarëve të saj të familjes, zyrtarja policore ka kryer ve/tëvr/asje, ka konfirmuar Pro/kuroria Themelore e Gjilanit të martën.Vr/asjet dhe ve/tëvr/asja ndodhi rreth orës 13:00 në lagjen ‘Bujanina’ të Gjilanit.Shtypni foton me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato.

Leave a Reply