Kjo eshte modelja Kosovare në lidhje me Mehmet Kosovën

Mediat turke së fundmi kanë shkruar për aktoren dhe prezantuesen e njohur nga Kosova, Arbnora Ademaj.Ajo po luan rolin e “ambasadores kulturore të Kosovës” në Turqi, duke kontribuar në thellimin e bashkëpunimit midis aktorëve shqiptarë dhe atyre turq. Madje, mediat turke shkruajnë për një bashkëpunim të mundshëm të aktores Arbnora Ademaj me aktorin e njohur turk Kenan Imirzaliogu, apo sic njihet nga publiku shqiptar si “Mehmet Kosova”.Aktori në fjalë nuk ka dashur të jepte më shumë detaje.shtypni foton me p’oshtë n’diqni pamjet.

Leave a Reply