Kjo është “Gruaja e Rexhep Selimit” një super bukuroshe, do befasoheni!

Shqipe Mehmeti-Selimi, gruaja e deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi, ka treguar për periudhën e lu ftës dhe pjesëmarrjen e saj në lu ftën e UÇK-së. Ajo ndër të tjera, ka treguar edhe kohën kur e ka njohur Rexhep Selimin, tashmë burrin e saj. “Si me Rexhën, unë jam takuar edhe me shumë bashkëlu ftëtarë te tjerë por, pash diçka tek ai dhe kështu me kohë, duke e parë, duke biseduar me të, normalisht që ndjenjat janë rritur për të shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni pamjet.

Leave a Reply