Kjo Është Gruaja E Re E Afrim Muçiqit, Shikojeni Sa E Bukur Është

Këngëtari i hitit “Dadush” dhe shumë këngëve të tjera që janë bërë më të pëlqyerat e publikut, po e jeton një lidhje mar tesore të re, në krahët e Halime Manit.Afrimi më parë ishte i mar tuar e kishte fëmijë, e gjithashtu kishte jetuar një kohë të gjatë me këngëtaren dhe aktoren Emine Toska. Sot, këngëtari është i lumtur në krahët e Halimes, me të cilën.,Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen shikoji pamjet e plota te gruas se re..

Leave a Reply