Kjo është gruaja bukuroshe e politikanit të njohur Kosovar (Video)

Në shikim të parë do të mendonit se mund të jetë vajzë e re, por në fakt është bashkëshortja kaq e re dhe kaq bukuroshe e ish-deputetit Shaip Muja.

Gruaja e tij, Anita, ka postuar disa fotografi në rrjetin social “Facebook”, e cila duket për mrekulli.

Ndryshe, Shaipi dhe Anita ka kohë që janë të martuar dhe kanë dy djem. Derisa prindërit vijnë nga fusha e mjekësisë, djemtë e tyre merren me sport. Per me shum shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull nuk do te zhgenjeheni

Leave a Reply