Kjo është femra që e ka bërë tatuazh Hashim Thaçin, paralajmëron befasi të reja (Video)

postuar në rrjetin e tyre në “Instagram” një krah të një femre, e cila ka bërë

tatuazhë fytyrën e Presidentit, Hashim Thaçi.Indeksonline ka arritur të kontaktoj me femrën që e ka bërë tatuazh presidentin e Kosovës.Ajo është Suzana Tahiri. Arsyeja se pse e ka bërë këtë, ka qenë për surprizë për ditën e pavarësisë dhe për presidentin, Hashim Thaçi.Tahiri ka paralajmëruar se do të ketë edhe befasi të tjera për ditën e pavarësisë, meqenëse tatuazhi tashmë iu bë publik ja dhe video shtype re/kl,amën shiko vide,on;

Leave a Reply