Kjo është e tepërt! Shikojeni çka publikoi tani Tayna, kujdes mbani zemrën!

Reperja e njohur, Tayna, është shumë aktive dhe e ndjekur në rrjetet sociale.Ajo ndan çdo ditë me fansat fotografi dhe video të ndryshme nga jeta e përditshme, gjersa nuk mungojnë herë pas here edhe imazhet pr ovo kuese.Këtyre fotografive, ajo iu bashkëngjiti edhe një video, në të cilën bënte lëvizje pr ovok uese dhe prekte gj oksin me duar
Shtypni ne foto rek1amen me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato..

Leave a Reply