Kingu VALI CORLEONE:O Tybe Kom Info Qe Putini E Ka Kriju Coronavirusin Se Ai.. (Video)

Ai është rikthyer bujshëm si kryefjalë e rrjetit me një tjetër deklaratë të çuditshme që ka bërë në emisionin “Elite Show”. Vali Corleone u shpreh se nuk kishte qenë shumë prezent në media pasi po merrej me çështje të rëndësishme globale..Ai është shprehur se tashmë është person me rëndësi të madhe dhe ndikim tek presidenti i SHBA, Donald Trump. shiko se qfar thot Vali ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:Ai foli edhe per Koronavirusin thot se Putini ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Leave a Reply