Kinezi në furgon për në Kukës, tmerron shqiptarët “Do të rri 3 ditë” (VIDEO)

Pas konfirmimit të dy rasteve më coronavirusin në vendin tonë, është rritur shtimi i masave në kufij.

Në një vrojtim nga Fax News-i në pikën doganore të Morinit, mjekët ua kontrollojnë temperaturën udhëtarëve dhe një nga pasagjerët ishte nga Hong-Kongu.

Prezenca e tij ka shtuar panikun te pasagjerët, të cilët kanë deklaruar jashtë kamerave se nuk e dinin se kishte kinezë në autobus, pasi ndryshe do të zbrisnin Shtyp ne rek laem dhe lexo lajmin e plote.

Leave a Reply