Kimete Berisha e quan idiot Kadri Veselin, ai me ka…!?

S’ka lidhje a e ka Albini ‘përnjëmend’. Njerëzit janë të prirë të besojnë atë që shohin, se zemrën askush-askujt s’ja çel. Absurdi tjetër i çmendur: Demaliaj i Ramushit e quajti Albulena Haxhiun-Carla Del Ponte, kurse Vetëvendosja është e vetmja që i ka mbrojtë këta milionera ngaGjykata Speciale.Ata kanë votuar kundër vetvetes, veç Vetëvendosja i ka mbrojtë nga vetja.Nuk preket burri në jakën e setrës zonjë.Fisniikja flamurin u dasht t’ia gjuaj hundve Albinit, e jo ta ‘prek’ se s’është as estetike as etike.Pyete kë të duash, naj pleqnar të Drenicës të tregon se burri i huaj nuk ‘preket’ n’trup, as ‘politikisht’.Gjest i pagdhendur sa s’ka më. Shtyp ne rek laem dhe lexo lajmin e plote i cili po el an men rrjetet osciale dhe me gjere.

Leave a Reply