Këta janë dy vëllezërit Bllaca që u v’ra’në nga motra e tyre në Gjilan

Fisnik Bllaca, 34-vjeçar dhe Blerim Bllaca 33-vjeçar janë dy vëllezërit që u v’ra’në nga motra e tyre, policja Valdete Bllaca në Gjilan.

Në këtë tr agj ed i, u v ra në edhe prindërit Zeqir dhe Hanife Bllaca dhe në fund policja bëri vetë v ra sje JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply