Kështu E “KA,LLË” Dasmën Leonora Jakupi, Ajo Se Çfarë Ka Veshur Ajo Do Ju Habisë!

Kështu e “KA.LLË” dasmën Leonora Jakupi, Ajo se çfarë ka veshur ajo do ju habisë!. Një video që po qarkullon në Internet, Leonora shihet duke vallëzuar në një dasmë dhe bashkë me Sinan Hoxhën kishin hipur mbi një tupana .Përveç vallëzimit, vëmendje tërhoqi edhe pamja e jashtme të dy këngëtarët dukeshin shumë bukur.. Shtype fotografin qe eshte shfaqur menjehere nder shkrimin dhe pas 10 sekondave direktoheni tek lajmi i plote me video.

Leave a Reply