Kërkonte litar për të va rur veten, zbulohet mashtrimi i djalit ‘të bull izuar’: Është 18 vjeç, gjithçka e bëri për para(E PLOTË)

Prej ditës së djeshme një video ku shfaqet një dajlë 9-vjeçar po bën xhiron e rrjetit në të gjithë botën.
Quaden Bayles i kërkon nënës së tij një litar për të va rur veten, pasi bulli zohej në shkollë për shkak të gjatësisë.
Video u shpërnda në të gjithë botën dhe komediani Brad Ëilliams, hapi faqen GoFundMe, në mënyrë të tllë që të gjithë të kontibuonin që djali të shkonte në një udhëtim për në Disneyland. Kështu ai do të shikonte se bota është edhe e bukur. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply