Kërkohen 5000 pastrues/e për në Bayern dhe Berlin. 2200€ paga mujore

Kërkohen 5000 pastrues/e (meshkuj ose femra) për në Bayern dhe Berlin. 15 € ora, 160 orë në muaj 2400€ paga brutto.

Me pastru hotele, shpija, banesa, etj.Kontrata është Unbefristet, 6 muaj do të punoni në Kosovë mu pregaditë me përvojë pune për Gjermani. Kontrata e punës shitet. Per me shume shtip meposhte dhe lexo se cfare kushte duhet ti permbushim shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet..

Leave a Reply