Kë Zgjedhin Vajzat Gjermane, Shqiptarin Apo Serbin? Eksperimenti Që Do T’ju Befasojë

Një eksperiment social është realizuar nga disa you tub-ier të njohur në rrugët e Gjermanisë.Në fokus kanë qenë dy djem, të cilët përkatësisht janë quajtur si një shqiptar dhe një serb.Të dyve u janë dhënë flamujt e shteteve përkatëse dhe vajzat e djemtë gjermanë duhet të zgjedhin.

Djalin shqiptar, apo djalin serb? Flamurin shqiptar apo serb? Kë zgjedhin gjermanët me poshte ju sjellim pamjet shtype rekl,am dhe ju hapet video:

Leave a Reply