Katastrofale Nëse Kosova Mbetet Pa Trupa Amerikane, Serbia Do Te Na Sul Moj

Politologu kosovar, Shkodran Ramadani, ka bërë një reagim në Facebook për zhvillimet e fundit politike sa i përket relacioneve Kosovë-ShBA që aktualisht ndodhen në pikën më të ulët ndonjëherë. Ramadani e quan “katastrofale” largimin e trupave amerikane në këtë kohë, kur Kosova ende nuk është e njohur nga Serbia. Ai madje nënkupton se Serbia mund ta sul mojë Kosovën duke e cilësuar atë predatore. “Mbetja e Kosoves pa trupat amerikane, pa njohje nga Serbia dhe me nje Serbi predatore qe ka pretendime terr itoriale eshte katastrofale.” – shkruan z.Ramadani, përcjell Periskopi.

Leave a Reply