Kapje Flokësh, Gr.Ushte E Shk.Elma, P.Las Keq Sh.Erri Mes Tre Grave Në Autostradë

Një përleshje mes tre grave, e shkak,tuar nga një manovrim i ga,buar në një autos,tradë në SHBA ka bërë mjaft bujë në mediat e huaja.Pamjet tron,dit,ëse të b,ëra virale në rrjet tre,gojnë një grua me një makinë të zezë që i pret rrugën një automjeti tip Hyundai, gjë e cila shka,ktoi “tër,bimin” e shoferes.Shty,pe rek.lam.en dhe shi.ko vide.on me po.shte..

Leave a Reply