Kapet mat Rudina Dembacaj bashkë me ish- deputetin, lidhja e re pas divorcit…

Dhe po të mos kishte rënë tërmeti reral, do kishte vijuar të merrte maksimumin e vëmendjes deri sa publiku të zbardhte misterin dhe të merrte përgjigjet e disa pyetjeve si: Pse e la Rudina babain e vajzës? Kaq dashuri e madhe paska qenë ajo mes saj dhe Frrokut? Mos u josh nga pasuria e tij, meqë Rudina dha lajmin ndarjes nga ish-bashkëshorti shumë pak ditë para se të lançohej në jetën e Tiranës si biznesmene, falë investimit që Frroku kishte bërë për të ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply