Kamerieri Del Nga Puna, Ia Jep Dorashkat Një Lypsari

Një kamarier në Prishtinë nuk harroi bëri një gjë të bukur dhe kështu mori dorashakat e tij dhe ia dhuroi një njeriu tjetër, transmeton Indeksonline. Plaku që po kërkonte lëmoshë qëndronte jashtë kafenesë ku punon i riu dhe ky menjëherë doli e ia dha dorashkt, të ciat sigurisht do t’i ndihmonin të kishte ngrohtësi Pa dyshim se ky gjest duhet vlerësuar nga të gjithë, të shërbejë si shembull se me gjëra të vogla mund të bëjmë diçka që i shërben për të mirë dikujt tjetër stipe relamen meposte dhe shiko pamjet.

Leave a Reply