Kadri Veseli: O Albin Unë E Di Që Ki Qef Ti Por Një Mbaje Mend Se Kurrë Nuk Do Të…

“Ne nuk jeni entuziastë nëse shkojmë në ditën e parë të marsit dhe me shku Kosova me një bll okadë, pasi as nuk mundemi me shku në zgjedhje e as nuk mundemi me jap rroga. Çdo gjë që është në interesin e qytetarëve, ne nuk kemi me shku si opozitë bojk otuese dhe shkat ërruese”“Po jau heku gajlen Albini ma së shumti ka qef me qu Kadri Veselin e Hashim Thaçin….Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte shtypni rek lamen me posht per me shum nuk do te zhgenje heni.

Leave a Reply