Ju nevojitet vetëm 1 gotë me qumësht dhe disa kokrra hurma : Do të na falenderoni që e ndamë me ju këtë sekret

Është një ndër kurat më të lashta popullore përdorur mijëra vite më parë për t’u mbrojtur nga sëm. undjet , për të mbajtur organizmin e fortë dhe mendjen e mprehtë. Hurmat e arabisë kanë vlera të larta shëruese por të kombinuara në një kurë me qumësht fuqia e tyre në mbrojtje të shëndetit bëhet e jashtëzakonshme Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply