Ju Kujtohet Petriti Nga Filmi “B,Urgu I Mërgimit”, Ja Sa Ka Ndryshuar

Të rrallët janë ata që e kanë parë filmin e Adem Mikullovcit “Burgu i Mergimit” e të mos jenë emocionuar nga ngjarja që zhvillohet aty.Një histori që pak a shumë, secila familje kosovare e gjente vetën brenda këtij filmi që trajtonte vuajtjet e shqiptarëve nga Serbia gjatë viteve 90-ta, raporton Magazina.al.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo..

Leave a Reply