Ju ankoheni për punën që bëni? Shikoni çfarë bëjnë këta njerëz për të fituar pak bukë dhe do prekeni në shpirt

Ju ankoheni për punën që bëni? Shikoni çfarë bëjnë këta njerëz për të fituar pak bukë dhe do prekeni në shpirt

Këta pastrues mund të kenë punën më të keqe në botë. Ata janë të detyruar të notojnë në ujin që u arrin deri në qafë dhe që është i mbushur me plehra për të pastruar kanalet e Bangladeshit. Foto të pabesueshme tregojnë se si ata pastrojnë një kanal në Savar, Dhaka. Uji më parë ishte një kanal, para se të shndërrohej në një kosh gjigant plehrash. Male me qese të zeza, shishe plastike, mbështjellëse dhe mbetje shtëpiake kanë mbushur kanalin në Savar. Pastruesit janë të detyruar të zhyten në ujërat e ndotur të kanalit për ta pastruar atë ѕhtуре hарѕiren mероѕhte dhe ѕhiкo раmјеt