Jonida Maliqi Flet Për Herë Të Parë Për Videon Me Flori Mumajesin: Zoti Jua Ktheftë….

Mund të themi se 2019 ishte viti i Jonida Maliqit. Projekte pafund dhe shumë aktive edhe në rrjetet sociale duke qenë gjithnjë pranë publikut, duket se Jonida gjen gjithnjë një arsye për të na treguar se është një nga femrat më të realizuara të shoë-bizit shqiptar. Per me shum shtyp ne rek lamen me poshte dhe SHIKONI VIDE,ON nuk do te zhgenjeheni shtpyni ne rek lame dhe lexon itep lote lajmin i cili po le nam nerrrjetet sociale dhe me jgere ne te gjith arrjetet dh eme gjere.

Leave a Reply