Jetë gangsteri – Jeta luksoze e të riut kosovar që i moren j etën (FOTO)

Një përpIasje me a rmë në qendër të qytetit të Hanoverit në Gjermani ka t ronditur opinionin publik.

Mediat raportojnë se mes drejtuesve të dy makinave, një Porsche Cayenne dhe një Mercedes S500 pati një debat të a shpër.

Më pas u dëgjuan k risma. Shoferi i makinës Porsche u p ërplas dhe më pas u gjet i v dekur.

BILD raporton se v iktima është shqiptar i Kosovës quhet Armin Neziri dhe vjen nga Mitrovica,

Ai është 30 vjeç dhe d yshohet për një v rasje të kryer në vitin 2017. Ai ka v rarë një maqedonas.

H etimet vazhdojnë dhe autori i k rimit nuk është kapur akoma. Në a ksion janë përfshírë edhe f orcat specíale.

Leave a Reply