Jepet vendimi për Petritin! Ja si ka përfunduar nëna e vajzës së vr arë nga i ati në Australi (FOTO)

Gjykata e Lartë në Australi vendosi të dën.ojë me bu.rgim të përjetshëm babanë shqiptar që vr au vajzën e tij 20-vjeçare, Sabrina Lekaj.

Seanca e Petrit Lekajt u ndoq edhe nga bashkëshortja e tij Romina Lekaj, e cila u pa teksa dilte nga Gjykata krah për krah me një grua.

Me syze të zeza dhe kokën ulur, nëna e vajzës së vr arë ba rbarisht nga i ati dukej më e shk.atërruar se kurrë Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply