Janë Të Martuar Por Burri Ka 20 Vjet Që Nuk I Flet Gruas Së Tij, Arsyeja E Tij Është E Padëgjuar Më Parë Dhe Do T`Ju Habisë

A ndiheni të refuzuar nga partneri juaj dhe, si hakmarrje, refuzoni të flisni, ndoshta disa orë apo edhe një ditë? Ky burre mbajti nje qendrim duke qene i heshtur me gruan e tij për 20 vjet.Tingëllon pothuajse e pamundur, por kjo është ajo që ndodhi midis një çifti japonez, edhe pse ata jetonin së bashku,derisa njëri nga fëmijët e tyre vendos t’i marrë gjërat në duart e veta.Otou, nga Japonia jugore, ka tre fëmijë me gruan e tij, Yumi. Otou i ka dhënë Yumit rastin më ekstrem të trajtimit të heshtur, që zgjati 20 vjet, pervec te ndonje rasti te komunikimit nepermjet ndonje ‘murmuritjeje’ neper dhembe.

Leave a Reply