Jam vajzë 20 vjeqare kam traktorin tim dhe jam e pasioniar pas punës në bujqësi,por..!! (VIDEO)

Ajo menaxhon të gjitha makinat vetë, çdo ditë është në terren, ajo bën shkarkimin e .plehrave vetë.Vedrana Poletar (20) ka OPG-në e vetDashuria e Vedran për tokën e trashëguar nga prindërit e saj nuk mbaron ketu, ajo dashurin dhe pasionin ne bujqesi dhe ne mjetet bujqesore e vazhdon edhe me nje gje edhe me interesante. per ta lexuar lajmin e plote dhe fotogalerine e saj shtypni rek lamen me poshte dhe do te befasoheni nga ajo qe do ta lexoni……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Leave a Reply