Ja si u krijua Koronavirus.Ekspertet amerikane tregojne te verteten

Koronavirusi është krijuar në një laborator duke eksperimetuar dhe duke punuar në Wuhan në Kinë dhe Organizata Botërore e Shëndetësisë është në dijeni se virusi ka dal nga ajo qender kerkimi”.

Kete gje e tregon dhe dr.Francis Boyle, profesor në Universitetin e Illinois në SHBA.Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply