Ja si te aplikoni / NORVEGJlA ka nevojë për punëtorë nga vendet e treta, paga 4500 euro

Edhe Norvegjia u është bashkuar shteteve si Zvicra, apo Gjermania që kërkojnë punëtorë.Këto vende kërkojnë punëtorë për shkak të pIakjes së popullsisë dhe mungesës së fuqisë punëtore në disa profesione.Kompanitë norvegjeze janë duke u hasur me probleme të mëdha për sa i përket krahut të punës, si dhe nuk kanë fare mundësi zgjedhje përpos të punësojnë edhe ata pak kandidatë që kanë ngelur të papunësuar aplikimin mund ta beni tek video e me poshtme:

Leave a Reply