Ja si festohet 14 shkurti skena er’ot’ike mes meshkujve dhe femrave në Tiranë (Video)

Këtë radhë, femrat në Tiranë janë lëshuar totalisht.Pamjet foto dhe video që NOA.al ju sjell më poshtë, tregojnë shumë prej asaj që ndodhi mbrëmjen e 14 shkurtit 2020.Në klubet më të njohura të Tiranës, meshkuj që bënin st ript iz, kanë ek si tuar shumë vajza dhe gra të Tiranës, por edhe të tjera të ardhura nga rrethet ja dhe video ekeni me poshte shikojeni:

Leave a Reply