Ja reagimi i Presidentit Thaçi kur e pa dhe e kuptoj se Suzana ka bërë tattoo portretin e tij

Ja reagimi i Presidentit Thaçi kur e pa dhe e kuptoj se Suzana ka bërë tattoo portretin e tij
Ajo është Suzana Tahiri. Arsyeja se pse e ka bërë këtë, ka qenë për surprizë për ditën e pavarësisë dhe për presidentin, Hashim Thaçi.Tahiri ka paralajmëruar se do të ketë edhe befasi të tjera për ditën e pavarësisë, meqenëse tatuazhi tashmë iu bë publik.“Meqenëse kjo tattu është bërë për të qenë surprizë për ditën e pavarësisë dhe president e Kosovës. Pasi e pashë që fotoja është publikuar sot, unë deklaroj se ajo tato më përket mua dhe do ta mbaj deri në fund të jetës, si dhe ia dedikoj njeriut, figurës së madhe të shtetit, shkëlqesia, Hashim Thaçi.”Por si ka reaguar Presidenti Thaci? Me gjasë ka mundur të buzëqeshë kur e ka parë këtë gjest të Suzanës, njfton Gazeta Press.
ѕhatур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn

Leave a Reply