Ja kush është djaloshi nga Prishtina që shoqërohet me dhëndrin e Trump

Përveç sportistët, artistët dhe këngëtarët shqiptarë, edhe biznesmenët e rinj kanë arritur të depërtojnë, madje deri në “Shtëpinë e Bardhë”.

Njëri ndër ta është Adrian Krasniqi, djali i biznesmenit të njohur, Osman Krasniqit.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply