Italia kërkon mbi 30 000 punëtorë për sezonin veror, nga kjo PËRFlTOJNË edhe shqiptarët

Kjo ka bërë që ajo të hartojë Italia një draft ligjor për pranimin e 30 850 emigrantëve nga vendet ekstra komunitare mes të cilave është dhe Shqipëria për punësim sezonal gjatë vitit 2020. Ky draft është miratuar menjëherë nga Ministria e Brendshme italiane me kushtin e kërkuar nga ministri që të mos pranohen të hyjnë në Itali emigrantë nga vendet si: Senegal, Mali, Uganda, Pakistan, Bangladesh etj ja dhe video si te kontaktoni kompanine e keni me poshte shikojeni:

Leave a Reply