Islanda ofron një shpërblim të madh për meshkujt që martohen me vajzat islandeze

Për rritjen e popullsisë së saj, qeveria Islandeze ka marrë nismën për të siguruar të ardhura mujore prej 1,800 dollarë për çdo të huaj që hyn në martesë të shenjtë me një shtetase islandeze.

Ndërsa ideja tingëllon pak e sforcuar, qëllimi i saj është për shkak se ishulli ka vetëm 320 mijë banorë, shumica janë 40 vjeç, kështu që popullsia është ndalur në rritje ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply