Ishte duke prit Autobusin, Zvicerani e bën “Qull” Shqiptarin, por e pabesueshme se cfarë ndodhi pastaj (Video)

Ishte duke prit autobusin, Zvicerani e bën “qull” Shqiptarin, por e pab esueshme se çfarë ndodhi pastaj.Në jetë përb allemi me shumë gjera e ka ditë që ato nuk na ecin fare mirë, dhe kështu e ka pë suar një Shqiptar i cili jeton ne Zvicër duke u ber “qull” nga një Zviceran. Shqiptari ishte duke pritur për autobusin e ti dhe papritur vjen një veturë e tipit audi dhe qëllo n ne pusi.n qe është afër djaloshit Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply